Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Bécsi fehér: tökéletesen fehér falak, természetesen

bécsi fehér hagyományos és természetes festék, amely nem károsítja a környezetet és az egészségünket, sőt, védi azt!

Talán már nem sokan emlékeznek arra, amikor régen egy otthon kifestésére a „meszelés” kifejezést használták; ez a bécsi fehérre utal, ami mészkőőrlemény, és a fehér falakért volt felelős. Napjainkban a legtöbbször már egész más típusú falfestékeket használunk, de a bécsi fehér sem tűnt el a kínálatból, sőt, az utóbbi időben, amikor is a környezet- és egészségtudatosság egyre nagyobb szerephez jut a mindennapi életünkben is, a hagyományos, természetes alapú festékek kereskedelme egyre nagyobb forgalmat könyvelhet el.

Ennek köszönhető, hogy egyre növekszik a kereslet a bécsi fehér és a hasonlóan természetes alapanyagokból készülő termékek iránt, de persze az előnyöket sem szabad elfelejteni, hiszen a mészalapú festék számos olyannal rendelkezik, amelyekkel a modern falfestékek csak adalékanyagok hozzáadásával, vagy még úgy sem.

bécsi fehér egyik legfontosabb tulajdonsága a kiváló tapadóképesség és a tökéletes fedés, amire akár egyetlen réteg esetén is képes, emellett gyorsan meg is szárad, tehát egy szoba kifestése még pakolással együtt sem vesz igénybe többet, mint néhány óra. Fontos továbbá, hogy a bécsi fehér jó páraáteresztő képességgel rendelkezik, aminek köszönhetően csökken a fal penészesedésének esélye, de mivel a mész maga fertőtlenítő hatású is, ez az esély nullára csökken, hiszen elpusztítja a penészgombát és más kórokozókat is. Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a bécsi fehér a legalacsonyabb árú falfesték-típus, akkor nem is kérdés, hogy érdemesebb ezt választani a megszokott falfestékek helyett.

bécsi fehér egyszerűen, víz hozzáadásával és elkeverésével használható, azonnal oldódik, emellett színezhető is, kínálatunkból pedig igen kedvező áron beszerezhető!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a bécsi fehér iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!