Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Csonterősítő a jól működő gazdaságért!

Csonterősítő kiváló ár-érték arányban az állatok egészségéért és a gazdasági károk elkerüléséért!

Természetes, hogy egyetlen állattartó sem szeretne feleslegesen szenvedést okozni a jószágoknak, ám azok egészségének megőrzése anyagilag sem elhanyagolható. Az olyan betegségek, mint amilyen a csontritkulás, komoly gazdasági kárt okozhatnak, hiszen azok egyenes következményei a sérült tojáshéjak vagy éppen csökkent tejtermelés. Ahhoz, hogy nem kelljen ilyen problémákkal számolni, gondoskodni kell arról, hogy az állatok optimális mennyiségben jussanak hozzá a szükséges ásványi anyagokhoz. A megoldás a csonterősítő takarmány kiegészítő, ami fedezi az állatok szervezetének kalcium és foszfor szükségletét.

Csonterősítő segítségével helyreállítható az állatok csontozatának egészsége, illetve elkerülhetőek a betegségek, a tejtermelés és a tojások minősége pedig jelentősen javul. Különösen ajánlott ilyen takarmány kiegészítőt adni vemhes állatoknak, de az állomány egészére jó hatással van, ezért javasolt rendszeresen használni minden állatnál.

Tőlünk rendelhet mészgrízt, mészgrittet és futort is, az Önnek megfelelő kiszerelésben. Amennyiben szeretne tenni az állatok egészségéért és megakadályozni a gazdasági károkat, rendeljen bátran csonterősítőt a megfelelő változatban!