Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Futor: talajjavításra és takarmány kiegészítésére is használható!

futor nem csak az állatok egészségének megőrzését biztosítja, de akár talajjavításra is alkalmas.

futor gyakorlatilag a mészkő őrleménye, szemcsenagysága pedig lehetővé teszi azt, hogy a haszonállatok takarmánya közé – 0,5-1%-os arányban – keverve megőrizhessük az egészségüket. Természetesen külön is adható azoknak az állatoknak, amelyek úgy is elfogyasztják, ám a leggyakrabban „cselhez kell folyamodni”, azaz a takarmányhoz kell keverni. A futor segítségével mindkét esetben megelőzhetőek a különféle, kalciumhiányból adódó betegségek, de a tojáshozam és a tollazat minősége is javítható.

futor azonban talajjavításra is kiválóan alkalmas, akárcsak a kifejezetten talajjavításra készült mészkőőrlemény, még annak ellenére is, hogy valamivel nagyobb szemcsenagyságú. A magas kalciumtartalom nem csak az állatok szervezetére van kiváló hatással, de a talaj szerkezetére is, és szinte azonnal ki is fejti áldásos hatásait.

Amennyiben futorra lenne szüksége az állatai egészségének megőrzéséhez, vagy a talaj minőségének javításához, illetve, ha kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!