Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Futor

Puhamészkő őrlemény – FUTOR

Szemcseméret: 0 mm – 1,2 mm

Különleges puhamészkő őrlemény, amely magas kalcium tartalmú, vegyi adaléktól mentes, nyálban azonnal oldódó, gyorsan emészthető. Ez az állatállománynál nélkülözhetetlen takarmány-kiegészítő nemcsak az állatok mészhiányának megelőzésére, hanem csontozatuk erősítésére, tojáshozamuk növelésére és tollazatuk javítására is szolgál.

mészhiányának megelőzésére.

Továbbá a futor földre való kiszórásával, illetve meszezésével jelentősen hozzájárul a savanyú talajok javításához. Ebből adódóan az elültetett növények számára igen kedvező, mely már az őszi betakarításnál megmutatkozik.

Minőségét megőrzi: a jelzett módon tárolva korlátlan ideig.

Élelmezési várakozási idő: 0 nap

Tárolás: száraz, hűvös helyen, mérgező és szagos anyagoktól elkülönítve.

Csomagolás: 5/1 kg-os kiszerelésben, 25/1 kg és 50/1 kg-os zsákban, illetve Big-Bag-ben.

Állatgyógyászati terméket nem tartalmaz.

A futor rendszeres alkalmazásával az Ön gazdaságában is egészségesek lehetnek az állatok!

A különböző állattartó telepeken a gazdáknak kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a területen található szárnyasok vagy négylábúak egészségére. Erre elsősorban azért van szükség, mert a folyamatosan betegeskedő, gyenge immunrendszerű állatokkal nem tud hatékonyan működni a vállalkozás. Az egyik legfontosabb termék az állatok egészségének megőrzéséhez, az a futor.

futor elsősorban a mészhiány miatt bekövetkező betegségek megelőzésében tölt be fontos szerepet. A puha mészkő őrlemény emellett az állatok csontozatának egészséges fejlődését, erősítését segíti elő és jótékony hatással bír a négylábúak és szárnyasok étvágyára is. A terméket tojó vagy vemhes állat mészveszteség pótlásához mindenképp alkalmazni kell! Az egészséges, kiegyensúlyozott állatok a vállalkozásoknak csak az előnyükre válnak.

Óvja állatait, ehhez pedig szerezze be tőlünk a futort! A terméket kedvező áron kínáljuk a vevőknek. Amennyiben kérdései lennének az őrlemény adagolásával kapcsolatban, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére.