Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Gritt a gondtalan állattartáshoz

Szeretné csökkenteni a betegségek kockázatát az állatainál? Ne feledkezzen meg a grittről, amely hozzájárul a gondtalan mindennapokhoz!

Sokan tartanak szarvasmarhákat, sertéseket, szárnyasokat. Ahhoz, hogy az állatok valóban hasznosak legyenek, és az emberek elérhessék a kitűzött céljaikat, nagyon fontos, hogy odafigyeljenek az élőlények egészségének megőrzésére.

A folyamatosan gyengélkedő, beteg állatok nagyon sok kényelmetlenséget tudnak okozni, a kiadásokról nem beszélve. Vannak olyan súlyos betegségek, mint például a csontritkulás, aminél már visszafordíthatatlan folyamatok is felmerülhetnek. A problémás állattartás értelemszerűen rengeteg stresszel járhat, ráadásul még az élőlények szenvedését is végig kell néznie az embernek, ami lelkileg nagyon megterhelő tud lenni.

A gritt nélkülözhetetlen a gondtalan állattartáshoz

Szerencsére több olyan megoldás is elérhető manapság, amelyekkel csökkenthetők bizonyos betegségek kockázatai. A gritt nem hiányozhat az állattartó telepekről, kisebb gazdaságokból, amely gondoskodik a mész pótlásáról. A puha mészkő-zúzalékkal sokat lehet segíteni a szarvasmarhák, sertések vagy akár a szárnyasok kalciumveszteségén. A gritt tartalmaz még vasat, foszfort, amely szintén elengedhetetlen az állatok egészségmegőrzéséhez.

A gritt további előnyeiről

Akik szárnyasokkal foglalkoznak, belefuthattak már a tojáshéj gyengeségbe vagy a görbe mellcsont problémájába. A grittel ezen rendellenességek könnyedén elkerülhetők, így megfelelő minőségű tojásokat adhat át a vállalkozó további felhasználásra, árusításra. Nem kerülhetnek kidobásra ezek a termékek, mert az állatok megfelelő egészségnek örvendenek, így pedig anyagi veszteség sem érheti az adott céget.

Kínálatunkból könnyedén beszerezheti a szükséges mennyiségben a grittet, így Ön folyamatosan tudja biztosítani állatainak az egészségmegőrzéshez elengedhetetlen zúzalékot. Ha nálunk vásárol, puha mészkőgrittet szerezhet be, ami a nyálban lévő savak hatására azonnal oldódik, ez különbözteti meg a piacon kapható egyéb termékektől. Könnyítse meg a saját és állatai helyzetét egy kis odafigyeléssel!

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!