Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Mészgritt a szárnyasoknak: védje befektetéseit!

A mészgritt olyan takarmány kiegészítő, amit a baromfitelep tulajdonosok nem nélkülözhetnek, viszont spórolni tudnak rajta.

A baromfi farmok állatai értékesek és emiatt a jólétük biztosítása egy kiemelt célnak számít. A baromfi tartók jól tudják, hogy mennyire törékeny a telep állatainak egészsége. A megteremtett egyensúly nagyon könnyen felborulhat egyik pillanatról a másikra. Egy betegség vagy hiányállapot le tudja rontani a baromfiak fizikai állapotát, ami a telep tulajdonosa számára anyagi kárral járhat.

Milyen következménnyel jár egy hiánybetegség?

A kalcium és mészhiány ugyan se nem halálos, se nem fertőző jelenség, ám mégis el kell kerülni a tartós jelenlétét az állatok között. A mészhiányban szenvedő állatoknál csontritkulás is felléphet, ha súlyos esetről van szó, illetve a tojáshozamuk is gyengülhet. A gyenge tojáshozam a tulajdonosnak veszteséget jelent, a beteg állatok szintén csökkentik a baromfi farmból származó bevételeket.

A pulykák, libák, kacsák és tyúkok egészséges és kiegyensúlyozott tojáshozama egyszerűen fenntartható. A fontos ásványi anyagot tartalmazó, speciális puhamészkő granulátum adagolásával megelőzheti a hiánybetegség tüneteit. Az állatok csontozatának erősítésére szolgáló gritt ráadásul most akciós termékünk, ami azt jelenti, hogy az  50/1 kilogramm kiszerelés nettó 54.709 Ft +Áfa helyett, kivételesen, nettó 50.000,- Ft +Áfa áron elvihető.

Spóroljon akciós árral!

Csapjon le az akciós készletre, szerezzen be a Dunakanyar „Fehér Aranyából” annyit, amennyire szüksége van és jó időre nem kell grittet vásárolnia! Most megéri nagyobb mennyiséget is rendelni, hiszen az akciós árnak köszönhetően többet tud szerezni kevesebbért. Ne maradjon le, mert ha kifogy a készlet, már nem tudunk szállítani a minőségi grittből ezen az áron! Az állatai megkapják az értékes takarmány kiegészítőt, amire szükségük van.

A felmerülő kérdésekre a kollégáink válaszolnak, kérjen tőlük további tájékoztatást aktuális akciónkról a weboldalunkon szereplő elérhetőségeinken!