Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Mészgritt, ami nem hiányozhat az állattartó gazdaságokból

Szeretné, ha az állattartás problémamentes lenne? A mészgritt nem hiányozhat a gazdaságból, szerezze be kínálatunkból az egyszerű, de hatásos terméket!

Nagyon sok gazdaságban vannak állatok, amelyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a termelésben. Ahhoz, hogy az állattartás problémamentes legyen, nem csupán tapasztalatra van szükség, hanem olyan táplálékra, kiegészítőkre is, amelyekkel a sertések, szarvarmarhák, szárnyasok meg tudják őrizni az egészségüket.

A gazdáknak nem kell bonyolult dolgokra gondolniuk ahhoz, hogy problémamentessé tegyék a munkájukat, és odafigyeljenek a területen található jószágokra. Például a mészgritt tökéletes választás lesz, amely segít a mészhiány megszüntetésében.

A mészgritt rendszeres adagolásával az olyan betegségeket lehet megelőzni az állatoknál, mint a csontritkulás. A gazdáknak mindenképp megéri az elővigyázatosság és az odafigyelés, ugyanis a csontritkulás kezelése igen költséges és hosszadalmas folyamat lehet, addig pedig a területen nem lehet tovább folytatni a munkát.

Sajnos a szárnyasoknál a kalciumveszteség tojáshéj gyengeséget is előidézhet. Az ilyen tojások nem igazán lesznek alkalmasak további felhasználásra, így ebből még kára is származhat az érintett személyeknek. Nem érdemes kockáztatni, hiszen így csak hátrány keletkezhet, a szenvedő, betegeskedő állatok látványa pedig igen kellemetlen és fájdalmas is lehet.

A választékunkban megtalálható mészgritt kifogástalan minőséget képvisel, amelyet bátran lehet adagolni az állatoknak. A termék igen rövid időn belül feloldódik a jószágok gyomorsavában, így az hamar felszívódik, és kifejti jótékony hatását a szervezetükben.

A mészgritt folyamatosan elérhető a választékunkban, szerezze be tőlünk, és tegye gördülékennyé a mindennapokat a gazdaságban! Kiváló árakkal várjuk a vásárlókat, megéri tőlünk rendelni.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.