Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Mészgritt baromfitenyésztéshez is!

mészgritt hasznos takarmánykiegészítő a baromfik számára is. Vásárolja meg cégünktől kedvező áron, megbízható minőségben, a mészhiány megelőzésére! 

Az állattenyésztés hozzáértést és sok munkát igényel, bármilyen állatfajról is van szó. Fontos, hogy odafigyeljünk az állatok szükségleteire, az állomány egészségére, hiszen magából a vállalkozásból is így hozhatjuk ki a maximumot. Ennek érdekében néha még a legjobb minőségű takarmány mellett is szükség lehet bizonyos kiegészítőkre. Ilyen például a mészgritt is, ami számos állatfaj esetében hozzájárul az egészséghez. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért van rá szükségük a baromfiknak. 

mészgritt alapvetően a mészhiány megelőzésére szolgáló takarmánykiegészítő. A baromfik esetében ez különösen fontos, ugyanis a magas kalcium tartalom nem csak az emésztésükre van jó hatással, hanem nélkülözhetetlen a csontok erősítéséhez, a baromfiállomány tojáshozamának növeléséhez és nem utolsó sorban hozzájárul a tollazat minőségének javításához is. A mészgritt javítja a zúza működését, így egészségesebbé, ellenállóbbá teszi az állatokat. A mészgritt vásárlása során fontos odafigyelni arra, hogy megfelelő szemcseméretű terméket válasszunk. Ez tojók, baromfik részére egészen apró, 0-1 mm-es, 1-4 mm-es szemcseméretet jelent, kacsa, liba, és pulyka számára viszont jobb a picit nagyobb, 4-7 mm-es szemcseállomány. 

Cégünk régóta foglalkozik mészgritt forgalmazásával. Megbízható minőségű termékekkel és kedvező árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, így érdemes hozzánk fordulni ezzel kapcsolatban. Legyen szó baromfikról, szarvasmarhákról vagy akár más legelő haszonállatokról, nálunk megtalálja számukra az ideális takarmánykiegészítőt, illetve talajjavításhoz is kiváló terméket tudunk ajánlani. 

Amennyiben baromfitenyésztéssel foglalkozik és felkeltettük az érdeklődését a mészgritt iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak minden felmerülő kérdésére.