Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Mészpor: a fehér ereje, természetesen

Olcsó és hatékony anyag a mészpor.  A talajjavításon kívül ajánljuk a zsákos kiszerelésben kapható, őrölt finomságú kőzetet a ház falainak festéséhez is.

A mészpor akkor kerül elő a zsákokból, ha a soron következő lakásfelújítás vagy az építkezés elérkezik oda, hogy a falakat festeni kell. A mészből készült por alapú festék egyike azoknak, a falfestéshez alkalmazott anyagoknak, amik egyszerre gazdaságos és környezetbarát választást is jelentenek.

A mész nem csupán vakítóan fehér réteget képez a falakon, de egyéb pozitívumot is rejt. A belőle készült oltott mész elsődlegesen a kiváló fertőtlenítő képességével szerzett magának hírnevet. Ezen kívül a páraáteresztő képességével és a tartósságával is meg tudta tartani  a helyét a falfestés világában. 

Természetesség a falfestésben is

Egyre többen döntenek úgy, hogy vegyszermentes otthon szeretnének maguknak teremteni. A környezetbarát háztartási szerek használata mellett a falfestékből is választhat környezetbarát változatot. A természetes anyagot tartalmazó mészporból is készülhet a falak fehér színe.

A fehér a tisztaság és a higiénia jelképe, nem utolsósorban pedig mindenhová illik. A fehér falak úgy működnek, mint egy semleges háttér, nem vonják el a figyelmet az otthon berendezéséről. Jól kiegészítik a színes, eklektikus stílusú tereket, de az elegáns, minimalista enteriőrhöz is passzolnak. Világos, tágasabbnak érzékelt szobákat tud fehérre festett falakkal teremteni. Fehér színű falakkal bátran átrendezheti a szobát, kiegészítheti a berendezést vagy teljes stílusváltást hajthat végre. A fehér örök, klasszikus háttér marad az otthonában, miközben mindent ki tud emelni, mindent fókuszba állít, amit a falra vagy az elé helyez.

Amennyiben mészporból is kiváló minőséget keres és szeretné a falfestéket még tartósabbá, sokoldalúbbá tenni, rendeljen tőlünk! A természetes mészporból falfestékhez keverhető töltőanyag válhat vagy önmagában is használható termék falfestésre. Az olcsó, tartós, természetes és egészségbarát festéshez elég, ha mészport választ.