Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Mészpor: állatnak és növénynek egyaránt adható

mészpor a talajjavítás bevált eszköze. Miért pont a mész az, ami hatékony segítséget tud nyújtani a talaj termőképességének javításában? A magyarázat egyszerű: kémia. A mész képes a talajsavasodást visszafordítani, illetve megakadályozni és a termőföld ph értékét az ideális irányba megváltoztatni. A rendszeres mészporozás, a savanyú talajt javítja, ezzel pedig a növények ellenálló képességét is növeli, azok erősebbek, egészségesebbek lesznek. A változás látható és tapasztalható, már 30%-kos termésnövekedés érhető el rövid időn belül.

Nemcsak a növényekre van pozitív hatással a mészpor, hanem az állatokra is. A mészpor a termőtalajon kívül kerülhet az állatok takarmányába is. Az állatok a rendszeres adagolás következtében általánosan jobb egészségi állapotba kerülnek, mert a mész erősíti a csontokat, mivel magas kalcium-karbonát tartalommal rendelkezik.

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon kimagasló minőségű mészport nagy kiszerelésben és jó áron! Gondoskodjon növényei, állatai jólétéről!