Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Szerezze be a mészgrittet kedvezőbb áron!

A mészgritt akciósan beszerezhető, ha tőlünk vásárol! Spóroljon velünk, de ne az állatai egészségén, csupán a gritt árán! 

A tyúkok néha nyugtalanító viselkedést képesek produkálni, aminek nagy valószínűséggel nyomós oka van. A tojáshéjak fogyasztása is ilyen szokatlan viselkedés lehet, ám nagyon is egyszerű a magyarázata. Az állatok azért tesznek ilyet, mert ásványi anyag hiányban szenvednek és így próbálják pótolni a szervezetükben alacsonyabb mennyiségben jelen lévő kálciumhiány.

Kevesebb a kálcium? A tojás és a tyúk is megsínyli

A kalciumra az állatok szervezetének szüksége van az egészséges és normális működéshez. A tyúkok a tojás rakás idején különösen igénylik a kálcium megfelelő mennyiségének bevitelét. A kálcium nélkül ugyanis a tojások héja túlságosan vékonnyá válik. A kálcium hiánya nemcsak a tojásokra, de az állatra is negatív hatást gyakorol, hiszen felléphet csontritkulás is, aminek következtében az állat le is sántulhat.

A mész fogyasztásával a baromfi  ásványi anyag raktárai elérik az ideális szintet, amit meg is tudnak tartani. Ajánlott olyan szemcsés mészkő őrleményt vásárolni, ami az átlagosnál jóval puhább zúzalék, ennek köszönhetően pedig jobban tud hasznosulni. Elegendő az adott mennyiséget egy tálcán kihelyezni az állatok számára, ahonnan azok annyit esznek, amennyire szükségük van. Rendszeresen és alkalmanként is adagolható.

Az elfogyasztott mész az állat emésztőnedveivel keveredve elő tudja segíteni, hogy az emésztés gyorsabbá váljon és a tápanyagok gyorsabban tudjanak beépülni a szervezetbe. A mészgritt tehát az állatok egészségének és a tojáshozam kiegyensúlyozásának bevált eszköze.

A termékünk, a mészgritt most nettó 54.709 Ft +Áfa helyett nettó 50.000,- Ft +Áfa áron megvásárolható, 5/1 kilogrammos kiszerelésben, ameddig a készlet tart. Erősítse állatai csontozatát olyan termékkel, ami a piacon, illetve a maga kategóriájában is kiemelkedő színvonalat képvisel! Az akcióval kapcsolatban további információt tudunk nyújtani a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!