Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Takarmánykiegészítő: válassza a természetes forrást!

takarmánykiegészítő többféle forrásból is származhat, illetve az összetétele is többféle lehet; érdemes azt választani, ami a legjobb az állatoknak.

Az állatok egészsége számos szempontból fontos; egy állattenyésztő számára bizonyosan ott van az első között a nagy hozam elérése. Ehhez a lehető legjobb állapotban kell tartani az egész állományt, amihez viszont rengeteg dologra van szükség: állatorvosi felügyeletre, ha szükséges, gyógyszerekre, illetve takarmánykiegészítőre is, ami garantálja az állatok egészséges emésztésén túl a csontjaik és más szerveik egészségét is.

A futor természetes, mészalapú takarmánykiegészítő, amely fontos szerepet játszik az állatok egészségének megőrzésében. Ha Ön is a természetes anyagok híve, vásároljon kínálatunkból kedvező árú, biztonságos forrásból származó takarmánykiegészítőt állatállománya számára!

Amennyiben kérdése lenne az általunk kínált takarmánykiegészítővel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!