Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Takarmánykiegészítőt kizárólag természetes forrásból!

Takarmánykiegészítőt többféle forrásból is be lehet szerezni, és persze sokféle lehet, de a természetes a legjobb.

Egy haszonállat egészsége több szempontból is lényegesnek mondható, de, ha az állattenyésztésre, mint foglalkozásra, illetve üzletre tekintünk, akkor bizonyosan a magas haszon elérése a legfontosabb cél, ehhez pedig az állatoknak egészségesnek kell lenniük. A haszon ugyanis csak abban az esetben realizálódik, ha az állatok minden tekintetben megfelelnek a piac elvárásainak: jó minőségű tejet adnak, a húsuk ízletes, és még hosszasan sorolhatnánk; állatfajtól függ, mi a legfontosabb szempont. Ehhez azonban számos dologra van szükség: állatorvosi felügyeletre, gyógyszerekre, megfelelő minőségű takarmányra és takarmánykiegészítőre is.

Mivel számtalan takarmánykiegészítő érhető el a piacon, a döntés akár nehéz is lehet, ám napjainkban, amikor a környezet védelme, illetve a mesterséges anyagoktól mentes élelmiszerek egyre nagyobb szerephez jutnak, érdemesebb a természetes megoldások mellett dönteni. A futor egy mészalapú takarmánykiegészítő, ami nem csak mentes minden káros anyagtól, de fontos szerepet játszik a haszonállatok egészségének – és minőségének – megőrzésében is.

Amennyiben Ön is a természetes anyagok híve, vásároljon kínálatunkból kedvező árú, biztonságos forrásból származó, magas kalciumtartalmú és vegyi adaléktól mentes takarmánykiegészítőt! Akár szarvasmarhát, sertést, vagy baromfit tenyészt, érdemes a lehető legtermészetesebb forrást választania, és futort – avagy mészgrittet – kevernie állatai takarmányához. A mészalapú takarmánykiegészítő számos szempontból segíthet az állatok egészségének megőrzésében, így például erősíti a csontokat, csirkék és más szárnyasok esetében pedig még a tojáshozamot is növeli. Válassza Ön is a természetes takarmánykiegészítőt, és vásárolja meg kínálatunkból!

Ha kérdése lenne az általunk kínált takarmánykiegészítővel kapcsolatban, illetve, ha futort szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!