Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Talajjavítás természetes anyagok segítségével

talajjavítás kiemelten fontos a mezőgazdaságban, de a kertekben is érdemes rendszeresen elvégezni; ehhez kínálunk kiváló minőségű termékeket!

talajjavítás hazánkban többnyire műtrágyázással valósul meg, de ez egyrészt nem hoz kielégítő eredményt, másrészt hosszú távon kifejezetten rontja a talaj minőségét. A mészkő-őrlemény azonban természetes úton növeli a talaj kalciumtartalmát, aminek köszönhetően megőrizhető a termőképessége, magasabb terméshozam érhető el, a termények minősége pedig látványosan növekszik.

Ha talajjavításhoz szeretne természetes mészkő-őrleményt, azaz futort vásárolni, válassza cégünket! Kínálatunkban kiváló minőségű és kedvező árú termékeket talál, melyek egytől egyig mészkőből készülnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését talajjavításhoz használható készítményeink iránt, tekintse meg választékunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!