Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Talajjavító alkalmazása az eredményes növénytermesztésért

Savanyú a talaj? Eredményes növénytermesztésre törekszik? Cégünk biztosítja a talajjavító őrleményeket kiváló minőségben.

A mezőgazdaságban zajló növénytermesztés eredményességének alapvető feltétele a jó minőségű talaj. Fontos, hogy a növények megkapjanak minden szükséges tápanyagot, így megfelelően tudjanak fejlődni, és a várt termést hozni

A gazdálkodás része a talaj vizsgálata, és szükség esetén a talajjavítás. Bányánk kitermelése és a megfelelően alkalmazott kezelések lehetővé teszik, hogy ellássuk a növénytermesztő gazdaságokat a talajjavító anyagokkal. 

A tőlünk beszerezhető mészkő őrlemények pozitív tulajdonságai kellően érvényesülnek. A kedvező állag miatt a növények könnyen hozzá tudnak jutni, így megoldható a termesztés eredményességének növeléseA talaj mésztartalmának biztosítása fontos feladat

A vizsgálatok azért lényegesek, hogy a korábban alkalmazott talajjavító alkalmazásának hatása lemérhető legyen, és eszerint lehessen a kezelést tovább folytatni. A megszokott műtrágyázásról érdemes áttérni az új talajművelésre, és figyelemmel kísérni, hogy a talaj elsavanyodott-e

Szakembereink tanácsokkal is szolgálnak, és mindent megtesznek azért, hogy segítsék a talaj minőségének javítását. Termékeink alkalmazásával helyreáll a talajban az egyensúly, és a növények újra jól tudnak fejlődni:

  • Jobb lesz a talaj szerkezete, ami miatt megfelelővé válik a víz- és levegőgazdálkodása is, ez pedig alapvetően fontos.
  • Kitűnő lesz a biológiai tevékenység, és jobban hasznosulnak a tápanyagok.
  • Megszüntethetőek a savanyúság káros hatásai, ami meghozza a várt eredményeket. 
  • Javasoljuk a talajjavító mennyiségének kiszámítását, így elkerülhető a túlzott adagolás. 

Rendelje meg tőlünk a mészkő őrleményeket, és biztosítson megfelelő környezetet a növények fejlődéséhez! Hasznos tanácsokkal látjuk el, és egyszerűen, megbízható kézből hozzájuthat a termékekhez a megfelelő mennyiségben. Keressen bennünket bizalommal, lássa el a feladatait felelősségteljesen, gördülékenyen és eredményesen!