Termékek
Nyitva tartás

Hétfő: 6:00 – 14:00
Kedd: 6:00 – 14:00
Szerda: 6:00 – 14:00
Csütörtök: 6:00 – 14:00
Péntek: 6:00 – 14:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Talajjavító szer: eljött a meszezés ideje!

Talajjavító szerrel megalapozhatja a növények egészséges fejlődését, javíthatja az ellenálló képességüket és jobb terméshozamra tehet szert. 

A növények fejlődése nagyon sok mindentől függ. A fejlődést, illetve a terméshozamot meghatározó tényezők egy részét nem tudjuk befolyásolni, például nincs hatásunk arra, hogy milyen lesz az időjárás, de bizonyos dolgokon meg javíthatunk. Ilyen a talaj is: egy tápértékben szegény területen a növények gyengék, betegesek lesznek, rosszul, lassan fejlődnek, láthatóan sínylődnek, ráadásul kevés és rossz minőségű termést hoznak. Ezen a helyzeten azonban lehet segíteni, mégpedig a megfelelő talajjavító szer használatával. 

A talajjavító szerek egyik kedvelt típusa a mészkő őrlemény, ami rendkívül jó hatással van a növényekre, és könnyen, gyorsan tud hasznosulni. Ráadásul a hagyományok szerint pont most van itt a meszezés ideje! Régebben ugyanis nyár közepétől ősz végéig kellett gondoskodni a talajjavító szer használatáról, bár tény, hogy napjainkban a modern technológiának köszönhetően nem szükséges ragaszkodni ehhez az időszakhoz. Aki viszont szeret mindent a megszokott módon és a bevált időszakban csinálni, annak most érdemes talajjavító szert vásárolnia és használnia. 

A cégünk által kínált, futor talajjavító szer garantáltan nem okoz csalódást egyetlen gazdálkodónak vagy kertészkedőnek sem. Erősebbé, ellenállóbbá teszi a növényeket, amik bővebb virágzással, egészségesebb terméssel és jobb hozammal hálálják meg a gondoskodást. A futor nem árt a növényeknek akkor sem, ha a levelükre kerül, ezért egész évben bátran alkalmazható. Cégünknél kedvező áron szerezhető be, így anyagi szempontokból is megéri használni. 

Amennyiben Ön is épp az ideális talajjavító szer után kutat, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal a tökéletes megoldásért! Ha kérdése merült fel a termékkel vagy az alkalmazásával kapcsolatban, bátran keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak minden felmerülő kérdésére.